субота, 4. фебруар 2017.

Drugi pišu: Putin: 'Novi svetski poredak' normalizuje pedofiliju na zapadu

Baxter Dmitry — Your News Wire.com Dec 27, 2016


Владимир Путин је искористио своју Божићну конференцију за новинаре да оптужи западне либералне елите за напуштање традиционалних вредности које су учиниле њихове земље великим. Уместо да граде будућност засновану на чврстим хришћанским вредностима, западне елите су створиле културу "прекомерне, претеране политичке коректности", која је тако...
деструктивнa да ће то довести до пада западне цивилизације, ако не буде заустављена.

У скоро четири сата питања и одговора, руски председник је наставио разговор о стању његове земље и света, рекавши да постоји међународни притисак за стварање Новог светског поретка који ће "уклонити национални суверенитет" и "уништити идентитет и од Бога створену разноврсност."
Да би се постигао овај циљ, Путин наводи да су западне елите почеле да одбацују корене на којима је изграђено њихово друштво.
"Многе западне земље су одабрале пут порицања или одбацивања својих корена, укључујући и своје хришћанске корене који чине основу западне цивилизације. У овим земљама, морална основа и сваки традиционални идентитет се ускраћује - национални, верски, културни и чак се и полни идентитет негира или релативизује. Тамо, политика породицу са много деце третира као равноправну са хомосексуалним партнерством (законски).".

Прекомерност и претеривање у политичкој коректности у овим земљама заиста доводи до озбиљног разматрања за озакоњавање странака које промовишу пропаганду педофилије.
"Људи у многим европским државама се заправо стиде својих верских опредељења и заиста се плаше да говоре о њима."
Путин је рекао да је ситуација постала толико екстремна у западној култури, да се људи сада уче да "је вера у Бога исто што и обожавање Сатане". Говорити другачије носи ризик да будеш политички некоректан - што је велики злочин у данашње доба.
"Хришћански празници и прославе су укинути или "неутрално" преименовани, као да их је срамота од хришћанских празника. Овом методом се крију дубље моралне вредности ових прослава.”
"И ове земље покушавају да наметну силом овај модел другим земљама, глобално. Дубоко сам уверен да је то директан пут до деградације и примитивизације културе. Ово доводи до дубље демографске и моралне кризе на Западу. Шта може бити бољи доказ моралне кризе људског друштва (на Западу), него губитак његове репродуктивне функције?"

Западне земље не могу да преживе репродуктивно

 

"Данас скоро све 'развијене' западне земље не могу да преживе репродуктивно, чак ни уз помоћ миграната.
Без моралних вредности које су укорењене у хришћанству и другим светским религијама, без правила и моралних вредности које су формиране и развијане током миленијума, људи ће неминовно изгубити њихово људско достојанство."
Путин се не извињава због решености Русије да брани западне вредности.
"Мислимо да је нормално и природно да се бране и чувају ове моралне (хришћанске) вредности."

Покушај да се створи једна светска влада

 

Путин је такође упозорио да постоји покушај да се створи једна светска влада која би уништила сувереност држава - исход који би водио до "предаје сопственог идентитета" и губитак "Богом створене разноликости".
"У исто време када и овај процес на националном нивоу на Западу, посматрамо на међународном нивоу покушаје да се створи униполаран, јединствен модел света, да се релативизују и уклоне институције међународног права и националног суверенитета.

"У таквом јединственом, униполарном свету нема места за суверене државе. Таквом свету требају само слуге.




Преузето са http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=144801

Нема коментара:

Постави коментар